DEELNEMINGSVOORWAARDEN "VRIENDEN WERVEN" BIJ EXPORO

vanaf 31.05.2019

Beveel Exporo aan en ontvang een bonus van EUR 100 voor uw volgende investering op exporo.nl voor een door u geworven nieuwe klant. Deel eenvoudig de aanbevelingslink vanuit uw investmentcockpit met potentiële nieuwe klanten. Als iemand zich met succes registreert via zijn persoonlijke Exporo-link, ontvangt deze persoon een actiecode per e-mail voor zijn eerste investering. Als de persoon die u heeft geworven definitief en onherroepelijk investeert in een investeringsmogelijkheid op exporo.nl, sturen wij u ook een eigen promotiecode voor uw volgende investering via e-mail.

Wat is “Vrienden werven” bij Exporo?

Exporo schenkt investeerders die met succes een nieuwe klant werven via het hieronder beschreven proces, voor hun volgende investering (minimale investering van 1000 EUR) in een van de beleggingsaanbiedingen op exporo.nl als dank een eenmalige bonus van 100 EUR.

Hoe neemt u deel aan “Vrienden werven” bij Exporo?

  • Deel uw persoonlijke Exporo-link met potentiële nieuwe klanten.
  • Als een individu die onbekend is bij Exporo zich registreert via deze link, ontvangt deze persoon een e-mail met een promotiecode voor zijn/haar eerste investering.
  • De door u geworven persoon investeert definitief in een lopend project en betaalt het investeringsbedrag.
  • Na het verstrijken van de wettelijke wachttijd ontvangt u als werver een e-mail met een persoonlijke promotiecode voor uw volgende investering.

Waarvoor krijgt u de bonus?

Een voorwaarde voor het verzenden van de promotiecode voor een bedrag van EUR 100 is dat de nieuwe klant die u heeft geworven naar een investeringsmogelijkheid (investering of lening) definitief in een van de huidige projecten op exporo.nl heeft geïnvesteerd. Het aanbod is eenmaal geldig voor de eerste investering van de aangeworven persoon in een investering op exporo.nl. Bovendien moet de doorverwezen persoon ten minste EUR 1000 investeren. Bovendien moet u definitief investeren in een investering (investering of obligatie) van een van de huidige projecten op exporo.de om de bonus van 100 EUR te ontvangen.

Nieuwe klanten zijn alle individuen die nog niet eerder hebben geïnvesteerd in een obligatie- of activabelegging op exporo.nl voordat ze de doorverwijslink delen.

Hoe en wanneer ontvangt u de bonus?

Op de laatste werkdag van de maand waarin de herroepingstermijn van 14 dagen uiterlijk afloopt en na betaling van het investeringsbedrag, zal Exporo Investment GmbH het bonusbedrag overmaken naar de door u opgegeven bank rekeningnummer in het beleggingsproces of naar een rekening die u gebruikt om het investeringsbedrag te betalen.

Waarop moet nog gelet worden?

Deze aanbieding is vrijblijvend. De “Vrienden werven” -bonus kan niet worden gecombineerd met andere bonussen of coupons op exporo.nl.

In het geval dat u een geldige promotiecode van een andere actie in het investeringsproces op exporo.de invoert, ontvangt u de bonus “Vrienden werven” niet. Exporo behoudt zich het recht voor om de bonus in individuele gevallen niet toe te kennen. De werknemers van Exporo AG en haar dochterondernemingen zijn uitgesloten van de actie.

De bonus “Vrienden werven” en de deelnamevoorwaarden zijn alleen geldig voor Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Doorslaggevend is de woonplaats van de persoon die wordt aangeleverd.