Exporo Handelsplaats

Met de Exporo handelsplaats zijn investeringen in onroerend goed flexibeler dan ooit tevoren. Exporo-investeerders die al aandelen hebben in Exporo vastgoed kunnen hun aandelen te koop aanbieden op deze handelsplaats. Deze aandelen kunnen op hun beurt weer worden gekocht door andere Exporo-investeerders.

In de eerste helft van het jaar na de introductie van deze handelsplaats in Duitsland werden er al veel transacties gerealiseerd. Wij werken er momenteel aan zodat in komende weken de Exporo marktplaats beschikbaar zal zijn.

Tot 110% gerealiseerde verkoopprijzen
<7 Gemiddeld dagen tot een verkoop
So funktioniert der Exporo Handelsplatz

Wilt u uw Exporo-portefeuille met aandelen te koop aanbieden of aandelen kopen in volledig gefinancierde eigendommen?
In de volgende stap-voor-stap uitleg leert u hoe gemakkelijk dit werkt:

VRAGEN EN ANTWOORDEN

Wanneer komt er een handelsplaats in Nederland?
Helaas zijn wij nog niet in staat om de handelsplaats aan onze Nederlandse klanten aan te bieden. Wij werken momenteel aan het beschikbaar stellen van deze dienst voor Nederland vanaf het voorjaar van 2020.

Hoe hoog zijn de kosten op de handelsplaats?
Voor de bemiddeling van de aanbiedingen moet de verkoper een kleine vergoeding van 0,5% van de nominale waarde betalen. Er zijn geen kosten voor de koper.

Tegen welke prijs kunnen aanbiedingen op het handelsplatform worden geplaatst?
De aanbod prijs van de participaties kan door elke belegger zelf individueel worden bepaald. Wij raden u aan de biedprijs op een realistisch niveau te plaatsen - afhankelijk van de verwachte opbrengst.

Kan ik ook aandelen kopen op het handelsplatform als ik nog geen Exporo-klant ben?
Nee, helaas is het momenteel alleen mogelijk om aandelen te kopen als u al een aandeel van Exporo heeft gekocht. Wij werken eraan om het voor iedereen mogelijk te maken om aandelen te kopen op het Exporo handelsplatform.

IMPRESSUM - EXPORO INVESTMENT GMBH - INTERMEDIAIR
Exporo Investment GmbH, Am Sandtorkai 70, 20457 Hamburg, Duitsland.

Exporo Investment GmbH is een instelling voor financiële diensten en heeft een vergunning overeenkomstig § 32 van de Duitse wet op het kredietwezen (KWG).